Vino în echipa noastră

Bine ai venit! Ne bucurăm că te avem aici și că ți-am stârnit interesul și curiozitatea! 

După cum ai aflat, am dat startul înscrierilor pentru perioada de recrutare. Prin urmare, te așteptăm să ni te alături și să descoperi oportunitățile pe care le avem pregătite pentru tine!

Business Organization for Students este o echipă de studenți care face legătura între mediul business și cel academic. 

Cu ajutorul nostru, vei evolua atât în plan profesional, prin proiectele și evenimentele cu teme diverse(IT, Sales, Well-being etc), cât și personal, prin activitățile și trainingurile organizate intern.

Indiferent care sunt punctele tale forte, îți vei găsi locul într-unul dintre departamentele noastre: Communication, Creative, HR, Sales, R&D, IT, IR, Eventum și Proiecte. 

Deci, daca te pasionează aceste domenii și te consideri o persoană căreia îi place să se distreze, să cunoască oameni și să lucreze în echipă, atunci ești în locul potrivit!

Completează formularul de mai jos până pe 8 octombrie 2023 și vino să descoperi singur vibe-ul BOS și, mai important, să-ți transformi studenția în una dintre cele mai frumoase experiențe!

Înscrie-te aici

Deși recrutarea s-a încheiat, tot poți rămâne în contact cu noi prin proiectele și evenimentele pe care le vom organiza! 
Te așteptăm cu drag să vezi ce avem pregătit pentru acest an și cine știe, poate anul viitor le vei organiza alături de noi!

Ai întrebări?

“BOS pentru mine este experiența pe care aș repeta-o încontinuu! De ce? Datorită oamenilor minunați pe care i-am întâlnit și alături de care am creat cele mai frumoase amintiri, proiectelor realizate împreună cu ei și diferitelor oportunități oferite de Business Organization for Students!

Dacă și tu îți dorești să experimentezi vibe-ul BOS și să-ți faci cei mai tari prieteni, această organizație de studenți este foarte potrivită pentru tine! Aplică până pe 8 octombrie 2023 și garantat vei avea parte de cea mai frumoasă experiență a vieții tale!“